20okt.

Kiállítás

Meghívó

Az Üzleti és Művészvilág a Gyermekekért Alapítvány (1118 Budapest, Kelenhegyi út 29/b) 2011. október 25-29 között kiállítást szervez a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban (6000 Kecskemét, Deák F. tér 1.)

A kiállítás megnyitója 2011. október 25-én délután három órakor lesz.

A kiállítás címe: „Gyógyító ecsetvonások”

Gyertek el! A pályázati kiírás alapján az alkotások az élet örömeit, szépségét, a testi és lelki harmónia fontosságát, és a beteg emberek gyógyulásba vetett reményét illusztrálják.

Minden gyermek kap kicsiny kedvességet a jótékony rajzáért, és további nyerteseket sorsolunk ki, akik játékvásárlási utalványt, illetve finom édességet kapnak ajándékba. A képeket a Kecskeméti Megyei Kórháznak adományozzuk, ahol a kórtermekbe és a folyosókra kerülnek majd a beteg emberek felépülését segítve.

LIKE-oljatok!

Ezen az oldalon mutatjuk majd be a rajzokat, és a legtöbb like-ot kapó kép alkotója külön ajándékot kap és a kép az alapítvány nagykövete lesz a következő kiállításunkig:-) A kiállításon 2500 gyermeket érintő pályázati kiírás alapján készített gyermekrajzok vesznek részt.

A pályázaton résztvevő iskolák: Jövőnkért Alapfokú Művészetoktatási Intézmény; Belvárosi Óvoda és Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája; Belvárosi Óvoda és Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája, Széchenyivárosi Óvoda és Általános Iskola Arany János Általános Iskolája; Széchenyivárosi Óvoda és Általános Iskola Lánchíd Utcai Általános Iskolája; Széchenyivárosi Óvoda és Általános Iskola Móra Ferenc Általános Iskolája; Szent Imre Katolikus Általános Iskola.

Kategória Alapítvány

Hozzászólások